Окъпана във лунна светлина -
ти - прекрасната жена,
с нея ме озари
преди да видя аз зори.
Че денем си слънце, нощем луна,
когато мисля за теб - чезне тъма
и когато гледам звездите -
сякаш галят ме на теб лъчите.
© Георги Всички права запазени