Dec 1, 2010, 2:27 PM

Светлината в тунела 

  Poetry » Love
619 0 0

 

 

 

За мен си като небесен лъч, 

който огрява всичко в мен като те видя.

Настръхвам от твоя допир нежен,

душата си пред теб откривам.

Само като те погледна, сърцето ми тупти

и ако не те целуна и прегърна,

сигурно от мен ще изхвърчи.

Омайваш ме с твоите очи прекрасни,

че чак краката ми омекват 

и с твоите целувки страстни

дъха ми да спрат успяват.

 

© Поли Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??