1 дек. 2010 г., 14:27

Светлината в тунела 

  Поэзия » Любовная
620 0 0

 

 

 

За мен си като небесен лъч, 

който огрява всичко в мен като те видя.

Настръхвам от твоя допир нежен,

душата си пред теб откривам.

Само като те погледна, сърцето ми тупти

и ако не те целуна и прегърна,

сигурно от мен ще изхвърчи.

Омайваш ме с твоите очи прекрасни,

че чак краката ми омекват 

и с твоите целувки страстни

дъха ми да спрат успяват.

 

© Поли Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??