Mar 14, 2018, 3:07 PM

Светло бъдеще 

  Poetry » Phylosophy
491 0 1

Живот втори нямам за пропиляване,
едничък ми стига, с емоции изплискан,
не мрачна измислица, пасивно чакане,
а жизнерадостен изблик поискан.

 

Нямам време за престой в тишината,
птичия поглед за мене присъщ е,
отдавна съм свикнала с крилете на вятъра,
със тласъка мощен към светлото бъдеще!

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??