Apr 2, 2015, 11:55 AM  

Светът без нея.. 

  Poetry » Love
392 0 0

Мило момиче,
Алено като роза...
Ярко като диамант...

Аурата и жълта като слънце...
Никоя неможе се сравнява с нейната красота
Господ сякаш се е престарал...
Единствени очи, така красиви...
Лекуват или оставят те без сили...
Омайва тя повече от Купидон...
Влюбвам се във нея всеки път...
Ако я няма... какъв ли ще ми е светът?

© Развигор Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??