Мило момиче,
Алено като роза...
Ярко като диамант...
Аурата и жълта като слънце...
Никоя неможе се сравнява с нейната красота
Господ сякаш се е престарал...
Единствени очи, така красиви...
Лекуват или оставят те без сили...
Омайва тя повече от Купидон...
Влюбвам се във нея всеки път...
Ако я няма... какъв ли ще ми е светът?
© Развигор Ангелов Todos los derechos reservados