Светът е друг, когато си обичан!
Днес е ден, сякаш като всеки друг,
това така е, но само от първия поглед.
Ти стана съпруга, ти пък - съпруг.
Заедно излетяхте на своя първи полет.
Как се чувстваш в тази бяла рокля?
Нали това бе твоя мечта?
Любовта, която сърцата ви стопля,
нека вечно с вас да е тя.
С любов друг е сякаш светът…
Сякаш слънцето по-силно грее
и сякаш по-лек е най-трудният път…
С любов по-лесно се живее.
Ще има трудности по вашия път,
ще съумеете, знам, да победите.
Нека сърцето на всеки от вас бъде кът,
в което любовта си да спасите.
Бъдете заедно в радост и тъга.
Заедно летете в небето.
Вървете по пътя си ръка за ръка,
винаги с любов в сърцето.
И нека днес да бъде ден
от всеки друг по-различен.
Аз вярвам, вярвайте с мен…
Светът е друг, когато си обичан!
© Или Дадарова All rights reserved.