22 июн. 2010 г., 09:57

Светът е друг, когато си обичан! 

  Поэзия
587 0 0

Светът е друг, когато си обичан!

 

Днес е ден, сякаш като всеки друг,

това така е, но само от първия поглед.

Ти стана съпруга, ти пък - съпруг.

Заедно излетяхте на своя първи полет.

 

Как се чувстваш в тази бяла рокля?

Нали това бе твоя мечта?

Любовта, която сърцата ви стопля,

нека вечно с вас да е тя.

 

С любов друг е сякаш светът…

Сякаш слънцето по-силно грее

и сякаш по-лек е най-трудният път…

С любов по-лесно се живее.

 

Ще има трудности по вашия път,

ще съумеете, знам, да победите.

Нека сърцето на всеки от вас бъде кът,

в което любовта си да спасите.

 

Бъдете заедно в радост и тъга.

Заедно летете в небето.

Вървете по пътя си ръка за ръка,

винаги с любов в сърцето.

 

И нека днес да бъде ден

от всеки друг по-различен.

Аз вярвам, вярвайте с мен…

Светът е друг, когато си обичан!

© Или Дадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??