Apr 15, 2011, 4:36 PM

Свобода 

  Poetry » Other
2797 0 18

Поисках свобода, в която все да бягам,

света в очите си да побера,

в легло от люляци да лягам

и звездите да броя.

 

За пясъчните дюни аз мечтаех,

да бродя със пресъхнала уста,

оазиси в миражи все витаех,

търсеща безценна капчица вода.

 

Водопадите течащи в сърцето ми се вливат

и цветя в косите ми  виреят,

ръцете ми  в пера да се обвиват,

а душата ми на воля, със съзнанието да реят.

 

И вече знам какво е свобода,

полъхът на вятъра пътуващ,

контакт, с Вселената общуващ,

и силата на майката Земя.

© Елeна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??