СЪБУЖДАНЕ
Преди да си отворила очи,
ти ще почувстваш моето присъствие,
а после двамата ще замълчим
и ще оставим да говорят пръстите...
Преплетени и тръпнещи в очакване,
ще продължат те този миг безбрежен,
а по телата ще се стича мракът,
докато стихне поривът ни нежен...
© Георги Ванчев All rights reserved.