2 ago 2009, 13:01

Събуждане 

  Poesía » De amor
530 0 4

СЪБУЖДАНЕ

 

Преди да си отворила очи,

ти ще почувстваш моето присъствие,

а после двамата ще замълчим

и ще оставим да говорят пръстите...

Преплетени и тръпнещи в очакване,

ще продължат те този миг безбрежен,

а по телата ще се стича мракът,

докато стихне поривът ни нежен...

© Георги Ванчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??