Прекрасна сутрин-
слънце,облачета в бяло.
Кафе в леглото.
Усмивка засияла.
Поглеждам чашката
и спомени нахлуват.
Една усмивка мъжка,
която дълго съм жадувала.
Прекрасен ден.
Живот назаем.
Щастливи мигове.
Ухание на секс.
Какво ли повече ни трябва?
Живеем за мига.
И музика се носи във безкрая.
Любов и нежна красота.
© Мими All rights reserved.