4 июн. 2016 г., 23:45

Събуждане 

  Поэзия » Другая
940 1 0

 

Прекрасна сутрин-
слънце,облачета в бяло.
Кафе в леглото.
Усмивка засияла.

 

Поглеждам чашката
и спомени нахлуват.
Една усмивка мъжка,
която дълго съм жадувала.

 

Прекрасен ден.
Живот назаем.
Щастливи мигове.
Ухание на секс.

 

Какво ли повече ни трябва?
Живеем за мига.
И музика се носи във безкрая.
Любов и нежна красота.
 

© Мими Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??