Oct 27, 2017, 11:58 PM

Съдба 

  Poetry » Love
398 0 2

Ръцете ми напълни с нежност,
сърцето – със любов.
Душата ми изпълни с радост
и в битието вдъхна нов живот.
Сега си тук във моите прегръдки.
Чакаща любов, невинна и добра,
ти ли си съдба?

© Константин Стефанов All rights reserved.

...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??