27 oct 2017, 23:58

Съдба 

  Poesía » De amor
397 0 2

Ръцете ми напълни с нежност,
сърцето – със любов.
Душата ми изпълни с радост
и в битието вдъхна нов живот.
Сега си тук във моите прегръдки.
Чакаща любов, невинна и добра,
ти ли си съдба?

© Константин Стефанов Todos los derechos reservados

...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??