Съдбата тежка е за двама,
докоснали с ръка звездите.
Съдбата трудна е за двама,
разделили се по пътя към мечтите.
И чувствата са станали жарава,
очакващи съдбовен ден.
А любовта превръща се във стара -
отдала се на времето във плен.
За един съдбата е жестока,
далеч от палещи звезди.
За един съдбата е самотна -
останал без звезди и без мечти.
© Габриела All rights reserved.