15 сент. 2011 г., 19:51

Съдба 

  Поэзия » Любовная
725 0 0

Съдбата тежка е за двама,

докоснали с ръка звездите.

Съдбата трудна е за двама,

разделили се по пътя към мечтите.


И чувствата са станали жарава,

очакващи съдбовен ден.

А любовта превръща се във стара -

отдала се на времето във плен.


За един съдбата е жестока,

далеч от палещи звезди.

За един съдбата е самотна -

останал без звезди и без мечти.

© Габриела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??