Aug 4, 2010, 1:01 PM

Съдбата на живота 

  Poetry » Other
558 1 1

Ден след ден светът се свива,

няма вече светлина;

а животът си отива,

край ли е, или съдба.

 

Този ден дали е близо,

ден на мъки и тъга,

в който всички ще се молим:

- „Боже наш, спаси света”.

 

Виновни ли сме ние?

За нашата съдба,

съдбата на живота,

 и всичките неща,

с които сме грешили

пред Бога и света,

но молим те, прости ни,

спаси ни от смърта!.

 

Хора, стига с тез тревоги,

всичко просто е лъжа!

Нека смелостта ни води,

да се борим със страха!

  

Няма Бог да ни убие,

ни природните стихии,

най-голямата опасност

просто сме самите ние!.

© Никола Кеков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е Никола Харесах го и съм съгласна с теб .
Random works
: ??:??