Като океан озарен от звезди
светят моите очи.
Като дъжд текат сълзи,
тръгнеш ли си ти..
Стичат се бавно те по мен,
щом те няма
и не си до мен!
Буен огън палиш,
в мен гори.
После гасиш го - боли!
В пепелта захвърляш моята душа,
а после търсиш я в жарта.
Къди в мене любовта
вика те - ела!
Гасне, гасне
всеки ден твоята
любов към мен..
© Памела All rights reserved.