23 окт. 2015 г., 21:32

Сълзи 

  Поэзия » Любовная
409 2 0

Като океан озарен от звезди

светят моите очи.

Като дъжд текат сълзи,

тръгнеш ли си ти..

Стичат се бавно те по мен,

щом те няма

и не си до мен!

Буен огън палиш, 

в мен гори.

После гасиш го - боли!

В пепелта захвърляш моята душа,

а после търсиш я в жарта.

Къди в мене любовта

вика те - ела!

Гасне, гасне

всеки ден твоята

любов към мен.. 

© Памела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??