May 18, 2008, 7:56 PM

Сълзите... 

  Poetry
1217 0 4

Една сълза добре отмила е следите
на болка, гняв и страх в очите.
Донесла е със себе си затишие,
спокойствие и малко безразличие.


Но винаги така е след сълзите -
за да пречистят ни душите,
трябва да оставят след себе си забрава,
а болката в тях неизплакана остава...

© Няма значение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??