Една сълза добре отмила е следите
на болка, гняв и страх в очите.
Донесла е със себе си затишие,
спокойствие и малко безразличие.
Но винаги така е след сълзите -
за да пречистят ни душите,
трябва да оставят след себе си забрава,
а болката в тях неизплакана остава...
© Няма значение Todos los derechos reservados