Дълбоко се съмнявам в любовта
негаснеща, запазваща се вечно,
устойчива като годишни времена,
поднесено блюдо горещо.
Съмнявам се във искрените чувства,
в прошепнати мечти и идеали,
прегръдка е вече вид изкуство,
зад нея се провират скрити рани.
Съмнявам се във заличените следи
от минали любови неуспешни,
издигнали сме стъклени стени
в съдби незастраховани от грешки.
© Виктория Тасева All rights reserved.