2 мар. 2018 г., 11:44

Съмнение 

  Поэзия » Философская
339 1 4

Дълбоко се съмнявам в любовта
негаснеща, запазваща се вечно,
устойчива като годишни времена,
поднесено блюдо горещо.

 

Съмнявам се във искрените чувства,
в прошепнати мечти и идеали,
прегръдка е вече вид изкуство,
зад нея се провират скрити рани.

 

Съмнявам се във заличените следи
от минали любови неуспешни,
издигнали сме стъклени стени
в съдби незастраховани от грешки.

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??