Jan 29, 2013, 3:46 PM  

Съмнения 

  Poetry » Other
506 0 2

СЪМНЕНИЯ

 

Тъй дълго, дълго търсех себе си

и има дни, когато съм си с мен,

но щом за малко се оставя на съмнения,

денят помръква ням и вледенен.

 

Тъй дълго, дълго питах себе си:

"Коя си ти? И имаш ли цена?"

А отговорът, знам, е в мен, той дреме си,

от мене чака да го подредя.

 

Започвам, значи, тъй - махнете се, съмнения,

идете си във дън земя.

Тогава ще пробляснат и умения

и ще вилнееме в светлина.

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??