Feb 19, 2010, 10:52 PM

Сън... 

  Poetry
421 0 0

Няма те денем,
но нощен идваш в
съня ми.
Плачеш, страдаш и
съдбата  проклинаш, че
само в съня щастие
намираш.

Не плачи, момиче!
Изричам с притихнала болка
в сърце ми.
Не плачи!

© Джош Фостър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??