19.02.2010 г., 22:52 ч.

Сън... 

  Поезия
422 0 0

Няма те денем,
но нощен идваш в
съня ми.
Плачеш, страдаш и
съдбата  проклинаш, че
само в съня щастие
намираш.

Не плачи, момиче!
Изричам с притихнала болка
в сърце ми.
Не плачи!

© Джош Фостър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??