Mar 17, 2016, 5:48 PM

сън 

  Poetry
791 0 5

скъсяваш разстоянието

между дъхът ми и твоя

между мечтите ми и ръката ти

между мръсните ми мисли

и тялото ти

скъсяваш разстоянието

между устните ни

а после се събуждам...

© Кати Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??