Звезди сияят в нощния мрак,
луна моето чело огрява.
Теб, дете, сънувам пак
и хор от ангели запява.
Събуждам се и пак съм сам,
болката отново измъчва ме.
Защо отхвърли ме, не знам,
толкоз трудно ли е да се обичаме?
© Георги All rights reserved.