Nov 25, 2009, 12:02 PM

Сън ли беше? 

  Poetry
637 0 0

Един ден с теб се запознах,

сините ти очи видях.

 

Погалих ги и засияха,

с любовта ме запознаха.

 

След това всичко бе красиво,

гледах те в очите, мило.

 

Ти ми се усмихваше, може би, свенливо,

разбираше ме, всичко между нас бе красиво.

 

Влюбена, красива, дива,

с истинска любов ти ме завива.

 

До мен си в леглото, но не спя,

топлината ти ме буди - без нея

бих могъл да не се събудя, след като заспя.

 

Пролетта ще дойде пак и ще си моя,

малко ми е, но за повече не моля!

 

Сън е! Сън ли беше?

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??