Oct 29, 2009, 2:31 PM

Сън (на татко) 

  Poetry » Other
626 1 2

Сънувам татко много често,

изглежда иска да ми каже нещо,

отгоре ясно вижда кой ме мрази,

татко и от онзи свят ме пази.

 

Поканих го кафе да пием,

усмихна се и си замина,

строеше някакви имоти,

татко и на онзи свят работи.

 

От мъка хвърлям се в дилема,

реалността не искам да приема -

наистина ли татко е починал,

или е временно за някъде заминал.

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??