Сънувам татко много често,
изглежда иска да ми каже нещо,
отгоре ясно вижда кой ме мрази,
татко и от онзи свят ме пази.
Поканих го кафе да пием,
усмихна се и си замина,
строеше някакви имоти,
татко и на онзи свят работи.
От мъка хвърлям се в дилема,
реалността не искам да приема -
наистина ли татко е починал,
или е временно за някъде заминал.
© Ивон Все права защищены