Mar 23, 2011, 9:06 PM

Сън си 

  Poetry » Love
665 0 0


Омръзна ми да те сънувам нощем,
да ме будиш със целувки...
гушни ме... и стопли ме,
че пак е зима в сърцата ни.

Не ме буди, когато те сънувам,
там ти си мил... и ням... и топъл си.
Нали прозореца затвори,
не влиза вятър, никой не говори.

Не се ослушвай, никой не подслушва,
сами сме, само двамата, заспали
след бурна нощ, от сънища
едни и същи.

Не ме буди, аз те сънувам още.

© Гери Д Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??