Sep 26, 2008, 4:53 PM

Сън съвсем реален 

  Poetry » Love
757 0 3

Очи изгарящи

и тежък поглед спират

ударите преповтарящи,

а вените едва пулсират!

 

Устни сливащи

страха и дързостта,

от мен изпиващи

до капка нежността!

 

Нозете стъпващи

с увереност и сила,

напред откриващи

убежище, закрила...

 

Ръцете обещаващи

любов и трепет непрестанен.

Всичките привличащи

ме в сън съвсем реален!

© Ива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??