Очи изгарящи
и тежък поглед спират
ударите преповтарящи,
а вените едва пулсират!
Устни сливащи
страха и дързостта,
от мен изпиващи
до капка нежността!
Нозете стъпващи
с увереност и сила,
напред откриващи
убежище, закрила...
Ръцете обещаващи
любов и трепет непрестанен.
Всичките привличащи
ме в сън съвсем реален!
© Ива Всички права запазени