Jan 24, 2018, 8:52 PM

Сънувах те 

  Poetry » Love
294 1 6

Сънувах те във бляскави одежди,

все същата загадъчност и хубост,
със молива, изписаните вежди,
очите ти, побъркващи до лудост...

 

Стъписах се, а ти погледна строго,
във погледа, изпълнен със копнежи,
как исках да целувам страшно много
лицето ти, но в този миг изчезна.

 

Със същата загадъчна усмивка,
с която в моя сън се приюти,
събуждам се, отдръпвайки завивка,
 сърцето ми за твоето тупти.

В. Тасева

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??