Dec 13, 2009, 11:51 PM

Сърце за Коледа - участие в Трети Коледен Творчески фестивал 

  Poetry » Other
590 0 17

Сърце за Коледа

 

Изплитам си

червен чорап за Коледа

за над камината

(каквато впрочем нямам) -

зелени кантове,

пискюл разрошен,

на пръстите -

снежинка-анаграма.

 

Сърцето си поставям в него,

тръгвам

(свободна -

често равно на самотна).

Въпросният чорап

виси усърдно

- подаръкът за теб.

Дано се върнеш.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??