Сърце за Коледа
Изплитам си
червен чорап за Коледа
за над камината
(каквато впрочем нямам) -
зелени кантове,
пискюл разрошен,
на пръстите -
снежинка-анаграма.
Сърцето си поставям в него,
тръгвам
(свободна -
често равно на самотна).
Въпросният чорап
виси усърдно
- подаръкът за теб.
Дано се върнеш.
© Павлина Гатева Все права защищены
Да е усмихната тази!