Jan 10, 2008, 10:54 AM

Сърцето ми... 

  Poetry
818 0 1

и утрото дойде...

отново тежко, мрачно...

събирам се, разпиляна в сънищата...

не знам къде съм и коя съм...

сърцето ми...

ти спиш, а аз крещя във себе си...

разкъсвам се от болката, която

събужда в мене самотата

сърцето ми...

сърцето ми е само мускул! 

© Мммм Грозденце All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??