и утрото дойде...
отново тежко, мрачно...
събирам се, разпиляна в сънищата...
не знам къде съм и коя съм...
сърцето ми...
ти спиш, а аз крещя във себе си...
разкъсвам се от болката, която
събужда в мене самотата
сърцето ми...
сърцето ми е само мускул!
© Мммм Грозденце Всички права запазени
Поздравче!