May 14, 2013, 8:56 PM

Сърцето ми настоява 

  Poetry
581 0 0

В пролетната сутрин

ти дойде при мен,

сърцето ми настоява,

да изживеем тоз рефрен.

 

В любовен танц

въвлечени сме ние,

за да усетиш

как сърцето ми бие.

 

Музика звучи,

любов около нас хвърчи,

сами сме в бездната на вечността,

сами до края на песента.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??