14 мая 2013 г., 20:56

Сърцето ми настоява 

  Поэзия
582 0 0

В пролетната сутрин

ти дойде при мен,

сърцето ми настоява,

да изживеем тоз рефрен.

 

В любовен танц

въвлечени сме ние,

за да усетиш

как сърцето ми бие.

 

Музика звучи,

любов около нас хвърчи,

сами сме в бездната на вечността,

сами до края на песента.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??