May 2, 2010, 8:36 PM

Сърдита съм 

  Poetry » Love
1334 0 1

Сърдита съм от днес на любовта!
Заклевам я: "Мен не приближавай".
Заключвам здраво входната врата
и жалба във полицията давам...

Отказвам и да мисля аз за теб,
че ти лъжа си. Усещане без име.
При мен дойде с образ на човек,
измами ме, без жалост нарани ме!

Не преминавай покрай моя дом,
случайно не искам да те срещна.
От мен на километри, моля, стой,
не доближавай! Стъпката е грешна.

Сърдита съм от днес на любовта!
Заклевам я: "Мен не приближавай".
Заключвам здраво входната врата
и жалба във полицията давам...

 

© Таня Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не се сърди в районното не тичай!
    Недей да мислиш и не се заричай!
    От прозореца с надежда ти надничай
    и ако ти се обича,преглъщай и обичай.

    Вълна щастлива се отлива
    за друга просто тя отива.
    Отново от брегът се скрива,
    но него тя пак ще полива.
Random works
: ??:??