Oct 13, 2011, 7:14 PM

Със фини сенки спуска се нощта 

  Poetry » Other
671 0 12

Със фини сенки спуска се нощта...

 

Със фини сенки спуска се нощта -

тъмнеят бавно шумни булеварди,

такъв разкош, такава красота -

небето засия в червени багри...

 

Потрепват клонките от тишина -

дърветата притварят клепки,

отпускат бавно нежните листа,

приспиват ги със ветровити песни...

 

Във тежки силуети спи градът,

опиянен от лунната омая,

панелени очи мълчат,

а погледът им тъне във безкрая...

© Радосвета Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??