Oct 20, 2011, 7:54 AM

Съществуваш ли? 

  Poetry
457 0 0

Ти грешиш, но харесваш своите грешки.

И вървиш, все напред  и напред.

Но не виждаш, че движиш се в кръг...

Очертал си си кръг!

 

А кръгът се превръща в утроба.

 

И с всеки ден ставаш все по-нероден...

 

 

© Бела Белица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??