Ти грешиш, но харесваш своите грешки.
И вървиш, все напред и напред.
Но не виждаш, че движиш се в кръг...
Очертал си си кръг!
А кръгът се превръща в утроба.
И с всеки ден ставаш все по-нероден...
© Бела Белица Todos los derechos reservados