Mar 6, 2008, 11:40 AM

Сътворение 

  Poetry
1130 0 23

Чувам тъмния глас на земята,

разлюляната кръв на дърветата.

Чувам бунта зелен на водата,

на врабците гълчавата весела.

Чувам в топлия напор на вятъра

оптимизма на всяко движение.

Пролетта ми разкрива душата си

с радостта от едно сътворение.

 

© Валентина Шейтанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??