Чувам тъмния глас на земята,
разлюляната кръв на дърветата.
Чувам бунта зелен на водата,
на врабците гълчавата весела.
Чувам в топлия напор на вятъра
оптимизма на всяко движение.
Пролетта ми разкрива душата си
с радостта от едно сътворение.
© Валентина Шейтанова Todos los derechos reservados