Aug 6, 2021, 11:03 PM

Съвестта — в рамка на „хайку“ и ропалистично 

  Poetry
120 0 0

вродена болест
съвестта е — и без лек —
и (в)се ридае

 

..........................................

 

вродена
болест съвестта
е — и без
лек — и (в)се ридае

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??