6.08.2021 г., 23:03 ч.

Съвестта — в рамка на „хайку“ и ропалистично 

  Поезия
118 0 0

вродена болест
съвестта е — и без лек —
и (в)се ридае

 

..........................................

 

вродена
болест съвестта
е — и без
лек — и (в)се ридае

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??